Klantenservice

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Met uitzondering van Sale artikelen deze mogen niet geretourneerd worden .

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd na dat het artikel retour is ontvangen . Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket binnen nederland , raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info.dragonbuddies@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info.dragonbuddies@gmail.com . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Pagina: Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,75 voor bestellingen die door de brievenbus passen binnen nederland
€ 7,25 voor bestellingen onder de € 75,- binnen nederland
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,- binnen nederland

  • Europa 1 (Belgie, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italie , Luxemburg, Oostenrijk, spanje.
  • € 12,55 envelop aangetekend
  • € 15,50 pakket tot 2 kilo .

Europa 2 ( Finland, Griekenland, Ierland , Verenigdkoninkrijk.
€ 15,- aangetekende envelop Verenigd koninkrijk
€ 23,50 aangetekend pakket tot 2 kilo Verenigd koninkrijk

  • Amerika, Canada voor usd stuur me even een berichtje zodat ik het kan omrekenen . Of ga door met afrekenen dan ziet u de prijs voor het betalen .
  • € 19,30 Envelop aangetekend
  • € 30,55 pakket tot 2 kilo aangetekend .

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden ( binnen nederland ) Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Pakketten naar Europa 1 duren gemiddeld 3 werkdagen europa 2, 5 werkdagen , Amerika en Canada gemiddeld 3 weken .

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Dragonbuddies
Tel: 0681494062
Mail: info.dragonbuddies@gmail.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Drakenmaatjes
Onze domeinnaam is https://dragonbuddies.com
Ons vestigingsadres:
merwedestraat 26
2987cj Ridderkerk
KVK: 55149618
BTW: NL154223360b01

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info.dragonbuddies@gmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking
– Paypal.

– Betalen bij afhalen